Pubkväll och Sen ST Patrick's day i Wan Chai

Vi startade kvällen men att äta riktig mat, dvs Svensk mat. Jag tackar IKEA ännu en gång för att göra detta möjligt. Bonnie gjorde potatismoset och jag fick det avancerade jobbet att flippa köttbollarna. 



Kan ju bara säga att potatismos är lika underskattat som Alec Baldwin är. Koreanen i min korridor kom förbi och bestådade oss med nyfikna ögen. Så nu är man skuldig honom en middag också, äntligen får man sprida kultur, den lilla vi nu har.



Efter en snabb övertaling med Felix i korridoren hakade han på. Han visade vägen till en engelsk pub och festen var igång. En darttavla hängde lite väl ensamt tyckte jag så jag kom ju givetvis på den geniala iden att förloraren var tvungen att äta de klassiska eggen som de hade på bardisken. Inlagda egg alla Moe's tavern.



Givetvis förlorade jag och nu kan jag skriva upp ännu en skum sak jag ätit i denna stad.
Lätt vidrigare än kycklingfötterna


ST Patrick's day


Vi letade upp en Irländs pub i Wan Chai och rockade järnet med irländarna. Äkta öl, irländs musik och gröna tröjor...vad mer kan man begära. Det var en av de bästa festkvällarna och ändå var vi hemma ganska tidigt...kring 4 på morgonen. Det får man nog anse som tidigt.

Kommunikationen med kineser kan ibland vara svår, men att försöka fören en konversation en in full irländare är ju bara ett mysterium. Så det blev till att avbryta dom emellanåt med att sjunga och skåla.






Japp jag hittade en stjärna i tunnelbanan så jag kunde inte hålla mig ifrån att känna lite på den. Var ganska varm och behaglig måste jag säga..

Just nu är många ute och reser så man får försöka hitta på saker med de som är kvar. I dag spelade jag lite fotboll, första gången här. Så så efterlängtat, ingen gräsplan om ni trodde det men det funkade fint. Så nu är jag helt slut.

I morgon blir det att rikta näsan mot Macao och världens största kasino. Kan ju inte bli annat än brutalt!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0