Full fart

Efter att nyss startat bloggen kommer den nu ta lite ledigt. Jag ska till Filippinerna i övermorgon så jag tänkte inte röra en dator på 2 veckor.


Idag började jag dagen med att sova ganska länge. Sen åkte jag med tunnelbanan in till Tsim Sha Tsui för att boka om biljetten till till Filippinerna, ja just! Jag ska ju dit. Så jag förlängde den till 5 Februari. Efter att snurrat runt där ett tag och till slut hittat bolaget kunde jag boka om biljetten utan extra kostnad. Kalas!

Sen in till campus för att yra omkring med papper igen...skräll, eller inte.

Sedan planerade Jag, Bonnie, Rikard och Gina resan ihop. Längtar som tusan. Blir flyg till Manilla sen åka omkring söder ut för att stanna några dagar i Cebu.
Har hör och läst att Manilla ska vara ganska farligt eller till och med skit farligt. Men ska försöka ducka mella kulorna om jag inte kan avväpna vildarna.

En hel del gående har det blivit, så nu sitter jag med min roomie Day och pratar om skillnader mellan våra länder (ett givet ämne). Han är kanon. Han ska söka till en skola i Peking så i morgon måste han till doktorn för att lämna blodprov och göra en "body-check".
...Vad ska man säga...Kina!
Vet inte ens om det är lagligt i avlånga Sverige.
Men om man tänket på att det var i Hong Kong SARS startade så kan man kanske ha viss förståelse.

Nu ska jag lägga mig och kanske slökolla en film. Jag ska göra något vättigt av denhär bloggen för idag kändes den inte så intressat.

Utsikten från våran balkong, från vänster till höger

En bit av campus





* Typiskt för kineser: De sover överallt. Vart man än går ser man alltid någon som sover i en bil, på tunnelbanan eller på lektionen.


I'm in Fuckin Hong Kong!

Nu har jag varit här i över en vecka utan att skriva något. Dålig stil kan tyckas och jag håller väl med.
Men humöret har varit upp och ner och extremt mycket att göra.

För att förklara lite kort hur Kina fungerar, du fyller i en papper sen måste du få tag på rätt person som kan göra en stämpel sedan måste du lämna in pappret....om man har tur. Annars får man en ny form.

Men men. Nu har jag bytt alla kurser så nu är det bara att komma in i plugget.


Building a Chinese Empire!

Universitetet är enormt, ska skriva om det i morgon och kasta upp lite bilder. Nu ska jag hänga lite med mina rumskamrater. De bara så bra och så roliga!

Lägger upp en bild bara för att ni ska se hur små vi egentligen är...





RSS 2.0